Dukan Kuren udregning

Når du starter på Dukan Kuren er det ud fra en eller anden målsætning om at tabe dig. Når du har fastlagt din målsætning (hvilket bør være din idealvægt) kan du få udregnet hvor mange dage du skal være et de forskellige faser af slankekuren.

På Dukan Kurens officielle hjemmeside kan du gøre dette helt gratis i fire simple steps - det er meget let.


1. Det første du skal gøre er udfylde data med dit navn, dit køn, din nuværende vægt og din e-mailadresse.


2. Herefter skal du udfylde din ønskede vægt (din idealvægt) og her gælder det om at være afklaret omkring hvad du bør veje. Du skal også fortælle systemet om du har været på slankekur før, hvad din højeste vægt har været gennem tiden, hvad din laveste vægt har været, hvad du normal vejer og din højde.

3. Det næste du skal gøre er at udfylde om du har travlt med at tabe dig (f.eks. inden et bryllup, eller hvis din nuværende vægt truer dit helbred). Du skal også fortælle om der er tendens til overvægt i din familie, lidt om om du føler at du har let ved at tabe dig, om du føler dig træt når du spiser mindre end du plejer og vurdere strukturen på dine knogler.


4. Til sidst opretter du en gratis profil med fødselsdato, brugernavn og kodeord. Klik "Calculate" knappen og få dit tidsskema til de enkelte faser.

Lav dit personlige slankeskema gratis på den officielle hjemmeside her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar