Dukan Kuren bog dansk


Selv når det er jul er det tilladt at tænke sig lidt om, når de store måltider indtages. Der er ingen grund til at lade kiloene vælte på af sig selv, for der skal faktisk slet ikke så meget til at holde vægten ved lige over jul. Når så først vi når nytårskur-tiden er det rart ikke at have alt for meget ekstra at skulle af med, for der er ikke noget værre end følelsen af at skulle starte forfra.

Det bedste råd fra Dukan kuren er at fastholde den ugentlige proteindag hele julen igennem. Sørg selvfølgelig for at styre udenom juleaften og nytårsaften, hvor du naturligvis kan lade kur være kur og fokusere på sammenvær og hygge. For en stund kan du tillade dig glemme alt om at maden feder og fysisk inaktivitet er usundt, hvis du ønsker det. Ønsker du en julemenu i overensstemmelse med Dukan Kurens principper, så er det faktisk også muligt.

Hvis du ikke allerede er klar over det, så er Dukan Kuren bogen udkommet på dansk, hvori du kan finde en masse råd til at holde motivationen og dit vægttab.

Rigtig glædelig jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar